“Game of thrones” o un inici perfecte

13 May

Si voleu que un capitol pilot us sorprengui i us deixi bocabadats només amb els primers 6 minuts, Game of Thrones és la nostra proposta. Val a dir que no hem llegit cap dels llibres i que per tant, la nostra crítica només se centra en la sèrie.

No sabem què/qui són els White Walkers que mig veiem al principi, però ens quedem amb uns ulls blaus inquietants que creiem que seran un punt important de la trama (zombies medievals?). Al llarg del capítol descrobrim qui són els cavallers negres que surten de The Wall, una muralla imponent que marca el límit de la civilització dels Seven Kingdoms amb el territori salvatge de l’altre costat. El capítol avança i anem coneixent les diferents dinasties que formen aquests set regnes que seran l’escenari de les lluites per conquistar el tron.

L’elenc de personatges posa el llistó ben alt: relació incestuosa entre germans, una nena rebel que quan agafa l’arc i la fletxa t’enamora, un nan que ens farà parlar, un bastard rebotat, un rei vividor a qui se li acaba de morir la seva mà dreta, el fill d’un rei destronat amb afany de poder i la seva germana obligada a casar-se amb un salvatge i una camada de llops que protegiran els protagonistes.

I si a tot això hi sumem un final que ens ha deixat en silenci durant una bona estona, només podem dir que Game of Thrones és una aposta de qualitat argumental i visual i ja forma part del llistat de sèries setmanals.

Estigueu alerta… WINTER’S COMING!

Nota de capitolspilot: 9,5

Durada del capítol: 1h i 2 minuts

3 Responses to ““Game of thrones” o un inici perfecte”

 1. manu vidal May 13, 2011 at 7:59 pm #

  tinc la serie pendent… jejje… tot i que m’han recomanat esperar-me a tenir-los tots i veure’ls de cop.

  • capitolspilot May 13, 2011 at 8:04 pm #

   Home… nosaltres hem FLIPAT literalment amb el pilot i anem al dia! Jo aniria mirant… GUAPU!

 2. Quim Fargas May 14, 2011 at 12:00 am #

  I encara està per venir el millor… serie que ens deixarà a tots amb ganes de més!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: